Media

Blogs published in the Media:

ziarulnarional logoZiarul NaționalOPINIE // Unica SOLUȚIE pe care o are Timofti, dacă Sturza nu va fi votat astăzi

Potrivit lui Malașevschi, primul scenariu ar fi ca Guvernul Sturza să fie „investit în condițiile unui miracol politic”. Al doilea – Nicolae Timofti va fi nevoit să desemneze un alt candidat după ce Sturza nu va fi votat, iar al treilea scenariu este desemnarea repetată a lui Sturza la funcția de premier. (…)

adevarul logoAdevărul.ro: JURIST Referendumul din Găgăuzia: Şapte legi, 11 articole şi 10 alineate violate
Juristul Mihai Malaşevschi susţine într-o analiză pe blogul său că deşi Adunarea Populară a Găgăuziei cât şi Başcanul, au cunoscut despre caracterul ilicit al acestui quasi-plebiscit, totuşi au admis premeditat cheltuirea nejustificată a aproximativ un milion de lei din bugetul UTAG. (…)

timpulTimpul.md: Referendumul din Găgăuzia: 7 legi, 11 articole și 10 alineate violate
S-a vorbit mult pînă și după 2 februarie, despre pseudo-referendumul din sudul țării. S-a polemizat din plin cine a finanțat, cum au fost introduși în țară bani și cine se află în postura de organizator al acestui quasi-plebiscit antinațional. (…)

publika logoPublika.md: VoxPublika un Talk-Show în care s-a discutat despre comportamentul inadecvat al unor deputați din Parlament

dejuremd logoDejure.md: Cultele religioase și impozitarea: prevederi legislative și realitatea
Complexitatea vieții publice în Republica Moldova este bine cunoscută fiecărui din noi datorită evenimentelor politice tumultoase, răsturnări de situații și acte legislative cu rezonanță. Unele dintre aceste decizii politice, care au rezultat din roadele procesului legislativ, au generat critici dure a unor reprezentanți a cultelor religioase din Republica Moldova. (…)

jurnalmd logoJurnal.md: Prevenirea atacului „Raider”; Ghid practic
Una din metodele de preluare a bunurilor străine este atacul raider – un fel de crimă organizată, practicat și în Republica Moldova în ultimii ani. Aceasta constă în preluarea ilicită sau semi ilicită a întreprinderilor (sau (…)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s